Prosím nepoužívejte Internet Explorer. Využijte moderní prohlížeč!

I letos jsme se rozhodli přivítat vánoční období velice oblíbenou akcí a to MĚSÍCEM SPUŠTĚNÝCH HODIN.

V průběhu celého měsíce bude odbíjet a hrát celkem 120 typů mechanických bicích a hracích hodin, které budou seřízeny tak, aby odbily a odehrály všechny během tří minut.

Nejprve odehrají a odbijí nástěnné a stolní hodiny, potom podlahové hodiny a nakonec kukačkové hodiny. Přijeďte se podívat, je to zajímavý zážitek a stojí to za to.


Zároveň budete mít možnost si přijet osobně prohlédnout téměř 500 hodin a hodinových strojků, luxusní bytové doplňky a další novinky z našeho sortimentu, to vše v jedné místnosti. 

Měsíc spuštěných hodin v naší kamenné prodejně je jedinečnou příležitostí pro všechny milovníky krásných hodin. Přijďte navštívit naši prodejnu od 15. listopadu do 15. prosince a objevte široký výběr kvalitních hodin za skvělé ceny. Nejenže zde najdete to perfektní vánoční dárek pro své blízké, ale také si můžete dopřát krásné hodiny pro sebe a tím přidat něco speciálního do svého každodenního života. Přijďte a nechte se unést světem času a krásy, který nabízí Dědečkovy hodiny.

Sluchátka, víno a sklenička na víno Vám budou k dispozici.

Otevřeno bude i v sobotu a v neděli. Ideální je přijet mezi 9 a 12 hodinou dopolední, kdy hodiny hrají a odbíjejí nejdéle.

Přípravu této akce si můžete prohlédnout ZDE:



Termín:
15. 11. 2023 - 15. 12. 2023

Místo konání:
Kamenná prodejna firmy Dědečkovy hodiny na adrese Račerovická 1141, 674 01 Třebíč.
Popis, jak k nám nejlépe přijet ZDE.

Provozní doba:
Každý všední den 9 - 13 hod
Sobota, neděle 9 - 13 hod


Kontakty:
telefon: +420 608 767 815, +420 739 690 080
e-mail: info@dedeckovyhodiny.cz



Těšíme se na Vás!

Vytvořilo: